pátek 14. února 2014

TYVOLE VYPIJ TO A NEBUDEŠ MUSET PLATIT

Zdravím všechny milovníky Teplého pudingu a všech teplých věcí, lidí... no, čehokoli...!

Tak, dneska si budeme povídat další nějakou tu hovadinku, co se zase rozmáhá a rozpíjí a kdo ví, co všechno na sociálních sítích. Zahrajeme si na mladé filozofy. Ale popořádku mládeži, jo?

Je zajímavé, jak se dnešní společnost nechá lehce ovlivnit.
Jistě si každý z vás všiml (a pro ty trotly, co si nevšimli to teď připomínám) nebo byl i nominován, do dalšího davového šílenství, kdy mate za úkol vypít půl-litr piva na ex do 24hodinek + natočit video a nominovat další tři osoby s tím, že si můžete vybrat jaké pohlaví chcete, což se tváří jako veliká výhoda, že jo? (ve skutečnosti to ale určitě má co dělat s nějakým podprahovým signálem... fakt). A poskytnout jim tak to potěšení se zúčastnit tak úžasné a inteligentní soutěže, plné inteligentních keců a osůbek, co dávají pivo na ex "stajlem" piju-přestávka-hihihihi-piju-přeestávka-tyvole-piju-juhú, dal jsem pivo na EX!!!). Pakliže tak neučiníte (= jste toálně trapný. Samozřejmě, že ne, totiž ano!), musíte tomu dotyčnému, který vás nominoval, koupit (nebo ukrást, to je na vás, jak jste šikovní) basu piv.
Což, jak jistě každému dojde, je to ekonomicky (myslíme ekonomicky, víte? Ekonomické středisko Teplého pudingu z nás bude mít radost) výhodnější pro vaší peněženku si koupit pivo a natočit to pitomé video, kde se dávíte půllitrem. :D

I v naši úžasné redakci jsme se stali oběťmi této soutěže a museli jsme se podřídit tomuto šílenství, což jsme přijali velice sportovně a vůbec jsme nebyli proti. Tedy až na mě, jelikož nejsem při chuti a nejsem dostatečně plnoketá... (iKoalův "nenápadný" vstup do článku: Pepsi Cola je nejlepší! Juhů!) 
No, zpátky tedy k tomu, jak to probíhalo v naší redakci jsme tři. Já jsem tuto soutěž, nominaci chcete-li neudělala (a dlužím Koale... no něco mu dlužím. Určitě jste to pochopili špatně.), tak zbývají už jenom další dva – Domaiz a Koala. Jeden byl velice rád za tuto příležitost, (nebudu ale říkat, že to byl Domaiz) porovnat své síly s ostatními a vyzkoušet vypít pivo na ex (on to stejně dělá po večerech běžně, někdy dává i litr a půl, ale... to už je jiná kapitola) a šel do toho s chutí. A také se mu to (ne, opravdu nečekaně!) podařilo! Anooooo! Všichni mu nezapomeňte pogratulovat! Je to šikulka.
Druhý kandidát (hádejte, který!) už takovou radost neměl (iKoalův razantní vstup do článku: protože pivo je hnůůůs!), komu by se taky chtělo vyměnit kafe a colu za nějaké hnusné obyčejné pivo! Ale přeci jenom uchopil všechny své síly a uspal všechny své chuťové buňky a i on to nakonec dokázal. Ani byste nepoznali, že se za normálních okolnosti piva štítí! A po pár problémech a vyřizováním si něčeho s fejsbůčkem se mu podařilo i tento dokument nahrát na jůtub. (Englishmen fuck off!)

Co k tomuto fenoménku, který nám vyšumí jak šampus, napsat ješte dál? No asi jenom to, že pokud mate chuť na pivo, je lepši vyrazit jako parta někam do hospody, než se točit jak pijete doma sami! 

Všem hezký zbytek večera a ještě hezčí víkend!

Páčko Janina (^.^)

Žádné komentáře:

Okomentovat