neděle 26. ledna 2014

Gandalf bílý? Ale ne, jenom vypraný v PerVOLLU!

Drazí milí a věrní čtenáři.Jistě se vám již někdy stalo, že ať už televize či rádio či jinačí a onačí vzdělovací prostředky si z vás udělali lidsky řečeno : prdel. Že se jedná o nějakou kravinu, to se dá nějak přehlídnout .., ale když tito podfuckáři začnou plést své podfucky i do tak světově známého a proslulého filmu : Pán Prstenů (pro vysokoškoláky a jiné pošuky : Lord of the Rings) to už je přímo do samotného Mordoru volající.
Jistě ti bystřejší z vás již zpozorovali, že už nějaký ten pátek je možno shlédnout velice populární film Pán prstenů.. Je to trolologie --> to znamená že je na tři díly (viz. ODKAZ). Zde se odehrává bitva mezi samotným dobrem, vedeným kouzelníkem Gandalfem (bělostně vypraným) a nesamostatným zlem vedeným Sauronem, Sarumanem a ostatní cházkou nezbednou.
Nicméně dost bylo žvástů a pojďme přímo k věci. Pro ty z vás, kteří čtete tento blog, viděli jste onu známou trolologii a rozeznáte 2 základní barvy byl pro vás jistě šok, když jste z upraveného, fešného Gandalfa "šedého" viděli ráznou proměnu na Gandalfa "bílého". Zlé jazyky hovoří o tom, že při pádu z kamenného můstku byl vzkříšen a já nevim co všechno. Ruku na srdce lidi, kolik z vás co jste někdy spadli někam na zem, se z vás rázem stali bílí andělíčci..? I toto trošku pobouřilo naši redakci a proto jsme se rozhodli udělat jakousi cestu do Středu problému. Zkoumali jsme jak to šlo.., a po nějaké chvilce jsme došli k překvapivému závěru. Jaképak vzkříšení, to Pervoll udělal toho neuvěřitelné "vzkříšení".
I sám Džej Ár Ár Tolkijen (ten, který napsal toho dílo) řekl: "I am lubricated fox and somewhere in the Middle Earth I put a small secret." Pro němčináře překlad: Jsem liška mazaná a někam do Středozemí jsem položil malé tajemství. A teď to přijde milí čtenáři, ne FBI, ne CIA, ne Čak Noris nebo Džejms Blond, ale NAŠE REDAKCE vyřešila tento případ, kde v samotném závěru vyšetřování poskytla skutečné odůvodnění: Kdepak Gandalf bílý, pouze vypraný v pervollu.
Pro samotný závěr jsme napsali jednoduchou chemickou rovnici, která není složitá a pochopí jí každý chemický Glum:


Tímto se chci s vámi rozloučit, nicméně mi to nedá a musím vychrlit ještě jedno moudro: Neexistuje něco jako šedá barva.., jenom nevypraná v Pervollu :) a proto mějte po ruce vždy tento bezkonkurenční přípravek, neboť ani samotný Gandalf nevěděl, kdy mu přijde vhod :)
... a co z něj vyrostlo, z kluka jednoho šedivýho ... ;)


Žádné komentáře:

Okomentovat