pátek 24. ledna 2014

Pražená veverka k večeři

Zdravíme opět všechny milovníky teplého pudingu!
Dnes jsme po nějakém tom skupinovém rozmýšlení usoudili, že by bylo fajn se podělit s našimi čtenáři o tom, co tak běžně jíme. Vlastně tak do budoucna vás chceme inspirovat k tomu, co zakousnout k večeři - třeba jahodový kompot se zdá být fajn a my ho máme u nás v redakci vesměs rádi, ale dnes jsme přišli s opravdovou delikatesou.

Jedli jste už někdy praženou veverku? My jsme dostali tip a tak jsme z našich kont vybrali nějaké ty drobné peníze a šli kupovat veverku.
Nevím, možná jsme se řídili špatnou radou, ale za pár korun jsme tedy praženou veverku koupili. Nejsme si ani teď moc jisti tím, jeslti to bylo to, co měl na mysli ten, co nám tento nápad poradil, každopádně... docela nám to i chutnalo.

Veverka těsně před snědením.
Pokud jsme vás trošku zlákali, zajděte si do nějaké sámošky, máte-li nějakou v okolí a poptejte se po tom, jestli mají veverku. A užitečná rada: nenechte se zmást případným divným pohledem prodávající osoby, někteří prodavači jsou takoví.
Dobrou chuť přeje Teplý puding!

Žádné komentáře:

Okomentovat