pátek 14. února 2014

Falentýn

Valentýn. Je dneska. Prej. Vedli jsme dlouhou rozpravu v redakci, jeslti je, nebo není.
Po těch několika sekundách bylo rozhodnuto, že dnes je tedy vskutku výjimečný den. A nebo taky ne.

Dlouhá rozprava v redakci.


Okay, máme čtrnáctej únor, zima je venku fakt děsná, a tak se choulíme a hřejeme u krbu s miskou teplého pudingu v ruce a povídáme si teeplé, na duší zahřívající, historky.
A jak trávíte Valentýn vy? Čím je vlastně tento den výjimečný? Pro nás není nijak extra výjimačnej, tak jsme se rozhodli (opět po zralé úvaze) mu dát totálně cool název "Falentýn". Zní to líp. Je to lepší. Nelíbí se ti to? No a co. Nám je to srdečně fuk.

Dobrá pokračujeme, shrnul to nejmenovaný Let's player Gogo na nejmenovaném Facebooku, že:

Pro trotly přeložil Bing. Gogo myslel podle dostupných informací VFalentýn. 


No, měl docela pravdu. *Právě odchází z našeho teplého uskupení DoMíček, jde se tulit k přítelkyni, pá DoMíčku*.
Dneska je to o ničem. Ty zamilovaný kolem sebe furt lítaj a aby toho nebylo málo, vybrali si tendleten mrazivej den právě proto, aby měli důvod se ještě víc tisknout k sobě. Asi.

My ale přicházíme do těchto mrazivých dní s vychytávkou.
Jděte do kina, na nějakej pěknej film, muže to bejt cokoli, a ušetřete - myslete ekonomicky - kupte si jen jeden lístek a sedněte si partnerce (nebo naopak) na klín. Sblíží vás to (ten vespod bude trochu ztuhlej, ale láska je láska).

A nebo to dělejte jak chcete. Dělejte co chete, jak chcete, ale bacha, my jsme vás varovali. Naše postupy jsou bezpečné, tak si pak nestěžujte!
A také je na místě varování: bacha na děti!
To já jsem dneska odpoledne šel po ulici, a furt se kolem motaly nějaké děti... bylo jich docela dost a mámy si jich vůbec nevšímaly. Prostě... opravdu, bacha na děcka. Někdy jde o všecko. ;)

No nic, užijte si ty dvě minutky co zbývají do konce tohohle dne!
Přejeme feselý Falentýn!

Žádné komentáře:

Okomentovat