středa 25. prosince 2013

Masivní atak Elfů přerušil stavbu dálnice

Jo, elfové jsou všude. Existují zaručené zprávy o jejich výskytu ve Středozemi, na Zeměploše a taky na Islandu. Fakt. Situace je ale vážná. Podle posledních zpráv masivní atak Elfů přerušil stavbu dálnice (to si přečti!). U nás v redakci Teplého Pudingu si myslíme, že je to fakt hrůza a hlavně je blbý to, že elfové si prostě moc vyskakujou. Popisovaná událost se udála den před Vánoci, a to je prostě šok, ne?
Takto o události informoval nejmenovaný server idnes.cz


Větší problém je ale ten, že Elfové a skřítci a další rovnoprávní občané jsou podporováni širokou věřejností. Celých 62% Islanďanů na ně věří a drží jim palce a nosí jim teplý puding (který nemá ale vůbec nic společnýho s Teplým Pudingem) na práh svých domů.

Nejvíc elfů, duchů, trolů, skřítků, a podobných stvoření je na jihu Islandu, v okolí Stokkseyri (kdo neví, koukne na Google, pro ty líné je tu odkaz: odkaz).

Jinak, učebnicová mapa jižního Islandu nám ukazuje, jak to s těmi duchy vážně je, však se podívejte sami:

Mapa, jihozápad Islandu. Redakce Teplého Pudingu má v plánu navštívit nějakou tu Haunted area... 
On Island obecně je docela záživnej, přímo nabitej všema možnejma historkama (ať už více, či méně strašidelnýma), jaxme svorně usoudili s DoMíčkem, ale tady s Elfy nesoucítíme, neb jsme pro rozvoj lokální infrastruktury a dálnice se stavět musí, ať se to Elfům, skřítkům a vesničanům líbí, nebo ne. :-)

Koala

Prokletý kámen. Údajně. Je to samozřejmě na Islandu a leží pod ním mrtvý kněz, jaxme se dočetli při sbírání podkladů k tomuto článku v naprosto jiném článku, který na nás mumlal nějakou nesrozumitelnou řečí...


Žádné komentáře:

Okomentovat