sobota 28. prosince 2013

Eman?

Zdravím milovníky Teplého Pudingu, jiných teplých věcí a vanilkové zmrzliny!

Již před časem proletěla interfernetem znepokojiná zpráva, která se stala znova aktuální díky tomu, že osoba, které se to týká obsadila (a stále obsazuje a podle dostupných zdrojů bude obsazovat přibližně do března 2017) nesmírně prestižní post krále prezidenta Čechistánu.

Ano, řeč je o Milošovi Zemanovi, nebo spíše Emanovi (a nebo chcete-li o Miklósu Abdulu Akbaru ibn Al-Zemanovi, dle osvědčeného zdroje). V době, kdy Eman zastával úplně jiný prestižní post v úplně jiné době vyšlo najevo, že používal neoprávněně písmeno Z ve svém jméně.


Tento Eman se domníval, že po několika letech se na vše zapomene, proto odjel na několik let chlastat a jinak zdravě žít na Vysočinu, kde pomocí intrik nabral nějaké ty příznivce a pokoutně vyhrál volby na prezidenta 2013.
Jenže na jeho podvrh nejmenovaná stránka na nejmenované socialistické sociální síti objevila vzácný obraz z období Renesance, který spatlal namaloval věhlasný umělec Buonarroto Michelangeli a nazval jej Stvoření Emana. Nad tímto skvostným dílem vyjádřilo své vřelé sympatie hned 1 301 osůbek (pokud i vy cítíte neskonalou touhu vyjádřit sympatie, máte možnost přímo tu).

Stvoření Emana
Vedení Čechistánu zareagovalo na toto dění a podle všech informací začne nahrazovat portréty prezidenta se jménem Zeman za portréty se jménem Eman, které mají podle bulvárních novin výstižnější podobu pana prezidenta.

Pan prezident Miloš Eman, nový oficiální portrét

Žádné komentáře:

Okomentovat